Over Suikerdraakje

Het verhaal van Suikerdraakje begon online in 2006. Ondertussen is ons draakje gegroeid tot een gevestigde webwinkel met fysiek verkooppunt, gespecialiseerd in doopsuiker, geboortekaartjes en geschenken.

De webwinkel - Doopsuiker en geboortekaartjes online

In de webwinkel kan je terecht voor eender welke bestelling - geboortekaartjes in combinatie met suikerbonen, enkel kaartjes, enkel suikerbonen, zelf af te werken of afgewerkt door Suikerdraakje - als je het kan ontwerpen met onze ontwerptool, dan kan je het bestellen. Het opzet van de webwinkel is eenvoudig gehouden, de online shop is dan ook vooral gericht op klanten die hun doopsuiker zelf willen samenstellen. Voor ontwerpen op maat kan je in de webwinkel niet terecht.

De winkel - Doopsuiker en geboortekaartjes, pralines en meer lekkers

Kan je bij het uitkiezen van jullie geboortekaartjes en doopsuiker wel wat hulp gebruiken en wil je graag dat alles mooi bij elkaar aansluit? Kom langs om onze artikelen in het echt te ontdekken! We starten vanuit het geboortekaartje en werken de volledige doopsuikerbestelling samen met jou uit, zodat alles tot in de puntjes bij elkaar past.

Chocolade, chocolade, chocolade...

Het zal je niet verbazen: Suikerdraakje houdt van zoet! Chocolade staat met stip op één, en aan de pralines van Valentino weerstaat geen mens. Iedere maand verrast Valentino ons met een praline van de maand die we jullie graag laten proeven.

Zoete en hartige geschenken

Het hele jaar door vind je bij Suikerdraakje prachtige geschenkdozen die aansluiten bij het seizoen, gevuld met zoete en hartige lekkernijen. Foodies kunnen bij ons terecht voor de lekkerste olijfolie, pesto, tapenade en ander zuiders lekkers. Jawel, wij hebben dus echt de leukste job van de wereld!

Contactgegevens

Adres winkel: Pamelse Klei 24, 1760 Roosdaal - Tel: 054 25 65 01 - Je kan op dit nummer niet terecht voor vragen over online bestellingen.
Tel. magazijn: 053 67 31 13 - Op dit nummer kan je een bericht inspreken over jouw online bestelling, we bellen je terug binnen de 24 uur.

Openingsuren

Maandag: Open van 09:30 tot 12:00 en van 12:30 tot 15:30
Dinsdag - vrijdag: Open van 10:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 18:00
Zaterdag: Open van 10:00 tot 17:00
Zondag: Gesloten - Geen afhalingen mogelijk