Ontdek onze winkel

Wist je dat je bij Suikerdraakje niet alleen online kan winkelen? We verwelkomen jullie graag in onze gezellige winkel in het hartje van Roosdaal.

etalage

Doopsuiker en geboortekaartjes

Kan je bij het uitkiezen van jullie geboortekaartjes en doopsuiker wel wat hulp gebruiken of is online bestellen niets voor jou? Breng ons een bezoek om onze artikelen in het echt te ontdekken! We starten het liefste vanuit het geboortekaartje en werken de volledige doopsuikerbestelling samen met jou uit, zodat alles tot in de puntjes bij elkaar past. Wanneer je alles door ons laat uitwerken, bieden we in de winkel bovendien speciale voorwaarden die we online niet kunnen aanbieden. Wil je enkel een kijkje komen nemen, dan kan dat gewoon tijdens de openingsuren zonder afspraak. Heb je wat meer uitleg nodig of wil je de mogelijkheden samen even overlopen, dan is een afspraak wel handig.

Chocolade, chocolade, chocolade...

Het zal je niet verbazen: Suikerdraakje houdt van zoet! Chocolade staat met stip op één, en aan de pralines van Valentino weerstaat geen mens. Met meer dan tachtig soorten pralines en overheerlijke specialiteiten weten wij onze klanten elke dag opnieuw te verleiden. Iedere maand verrast Valentino ons bovendien met een praline van de maand die we jullie graag laten proeven. En dan is er nog de seizoenschocolade! Rond Sinterklaas en Pasen toveren wij onze winkel om tot een echt chocoladeparadijs. Kom langs en geniet!

Koekjes, nougat, fudge en meer...

Chocolade mag dan wel op de eerste plaats staan, als het op zoets aankomt is ons draakje een kenner! De lekkerste nougat, traditionele fudge, allerlei snoepjes, ambachtelijke koekjes, advocaat, confituur, honing … je vindt het allemaal in onze winkel!

Zuiderse specialiteiten

Bij Suikerdraakje zijn we niet enkel fan van zoet. Eigenlijk zijn we lekkerbekken over het algemeen... met een zwak voor lekkere pesto, tapenades, olijfolie, hartige koekjes en kruiden. Verras jij je bezoekers ook graag met heerlijke hapjes en kies je het liefste voor ingrediënten van topkwaliteit? Dan vind je bij ons zeker wat je nodig hebt!

Zoete en hartige geschenken

Is er iets leuker dan het delen van je eigen enthousiasme met anderen? We zijn zelf niet zo’n fan van de typische rieten manden en maken van onze geschenken dan ook graag moderne blikvangers die per seizoen variëren. Onze geschenkdozen zijn uniek en op maat gemaakt voor onze winkel. We vullen ze met lekkers waar niemand aan weerstaat. Met onze geschenkpakketten kom je echt een heel jaar door origineel voor de dag!

Benieuwd? Kom langs of maak een afspraak!

Email: info@suikerdraakje.be
Adres: Pamelse Klei 24, 1760 Roosdaal, België
Openingsuren: maandag: 09:30 - 12:00 en 12:30 - 15:30, dinsdag tot vrijdag: 10:00 - 12:00 en 12:30 - 18:00, zaterdag: 10:00 - 17:00